Yliopistolainen, lomalle Saarenmaalle!

Turun Yliopistosäätiö omistaa Kuressaaren keskustassa, Piispanlinnan vieressä, upealla paikalla sijaitsevan kiinteistön. Säätiön peruskorjaamat rakennukset tarjoavat majoitustiloja yliopistolaisten käyttöön sekä virka- että vapaa-ajan tarkoituksiin. Kiinteistössä on lisäksi kokous- ja toimistotiloja.

Turun Yliopistosäätiön ja Turun yliopiston yhdessä hallinnoima talo tarjoaa yliopiston henkilökunnalle ja eläkeläisille sekä yliopiston ystäville erinomaisen lomanviettopaikan edullisesti ja aivan Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskustassa. Läheltä löytyvät kaikki: uimaranta, leikkipaikat, ravintolat, ulkoilureitit, kylpylät, golfkenttä, piispanlinna ja muut kulttuurikohteet. Päärakennuksen huoneet ovat varattavissa ajalle toukokuu – syyskuu. Vuonna 2014 peruskorjattu ja hyvin varusteltu piharakennus on käytössä koko vuoden. Tutustu sivuihimme ja tee varaus sähköpostitse mati@kaheksa.eu.

Päärakennuksessa on useita hotellitason makuuhuoneita ja aamiaiskäyttöön yhteinen tila. Ravintolat, uimaranta ja harrastusmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä.
Kesän aikana suomalaiset vapaaehtoiset ”kesätalkkarit” ottavat Turusta saapuvat vieraat vastaan ja opastavat kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Pihasauna on lämpimänä vaikka joka päivä.

Vuonna 2014 peruskorjatussa piharakennuksessa on tilaa vaikka kahdelle perheelle lapsineen. Rakennus on vuokrattavissa koko vuoden.

 

 

 

 

 

Saarenmaan yliopistokeskuksen varaukset ovat vuoden 2018 alusta lähtien siirtyneet saarenmaalaisen yrittäjäpariskunnan Mati ja Mari-Ann Tasan hoidettavaksi. He toivottavat kaikki yliopistolaiset lämpimästi tervetulleiksi Saarenmaalle. Hinnat ovat yliopistolaisille entiset, kunhan varaukset tehdään suoraan heille, eikä maksullisten välittäjien kautta. Pyydämme, että olette yhteydessä suoraan osoitteeseen mati@kaheksa.eu tai numeroon +372 507 8207. Heidän kanssaan voi asioida myös suomeksi ja englanniksi.
Turun yliopisto / Villa Hortus ja Turun Yliopistosäätiö