Apurahat

Turun Yliopistosäätiö jakaa vuosittain apurahoina yli miljoonaa euroa Turun yliopiston jatko-opiskelijoille, tutkijoille, opettajille sekä tutkimusryhmille. Säätiöllä on hallinnassaan yleisrahaston lisäksi 80 nimikkorahastoa, joiden tuotto jaetaan lahjakirjan tai testamentin määräysten mukaisesti tietyllä alalla tehtävän tutkimustyön tukemiseen tai muuhun tarkemmin määriteltyyn kohteeseen. Hakujulistukset ja päätökset myönnetyistä apurahoista julkaistaan Ajankohtaista-palstalla.

Ohjeita apurahojen hakemiseen on hakuaikojen yhteydessä julkaistavissa hakujulistuksissa ja apurahojen verkkopalvelussa.

Selvitykset säätiön myöntämistä matka-apurahoista, nuoren tutkijan apurahoista ja tutkimusapurahoista laaditaan verkkopalvelussa. Selvitykset muista apurahoista tehdään vapaamuotoisina. Granö-stipendeistä ei tarvitse toimittaa selvitystä, mutta toivomme stipendiaattien vastaavan palautekyselyyn.

AVOIMET HAUT: –

Turun Yliopistosäätiön apurahojen verkkopalvelu

Usein kysyttyä

Tietosuojaseloste

Kevät

Hakuaika helmikuussa (tarkat päivämäärät ilmoitetaan Ajankohtaista -palstalla)

Apurahoja myönnetään keväällä seuraaviin tarkoituksiin: väitöskirja-apurahat, tutkimusapurahat (projektit), ulkomaille suuntautuvat tieteelliset kongressi- ja tutkimusmatkat sekä tutkijahuonestipendit Granö-keskukseen Villa Tammekanniin Tarttoon. Lisäksi haettavana on paikat Granö tutkimus- ja verkostoitumistyöpajaan.

Syksy

Hakuaika syyskuussa (tarkat päivämäärät ilmoitetaan Ajankohtaista -palstalla)

Syksyn apurahahaussa myönnetään apurahoja kongressi- ja tutkimusmatkoihin ulkomaille sekä tutkijahuonestipendejä Granö-keskukseen Villa Tammekanniin Tarttoon. Lisäksi haettavana on paikat Granö tutkimus- ja verkostoitumistyöpajaan.