Apurahat

Turun Yliopistosäätiö jakaa vuosittain apurahoina noin 1,5 miljoonaa euroa Turun yliopiston väitöskirjatutkijoille, tutkijoille, opettajille sekä tutkimusryhmille. Säätiöllä on hallinnassaan Yleisrahaston lisäksi 100 nimikkorahastoa, joiden tuotto jaetaan lahjakirjan tai testamentin määräysten mukaisesti tietyllä alalla tehtävän tutkimustyön tukemiseen tai muuhun tarkemmin määriteltyyn kohteeseen.

Ohjeita apurahojen hakemiseen on hakuaikojen yhteydessä julkaistavissa hakujulistuksissa ja apurahojen verkkopalvelussa.

Selvitykset säätiön myöntämistä apurahoista laaditaan verkkopalvelussa. Granö-stipendeistä ei tarvitse toimittaa selvitystä, mutta toivomme stipendiaattien vastaavan palautekyselyyn.

Kevään haku on avoinna helmikuussa ja syksyn haku syyskuussa. Hakemuslomakkeet avautuvat verkkopalveluun haun alkaessa.

Kevät

Hakuaika helmikuussa

Haettavana: väitöskirja-apurahat, tutkimusapurahat (projektit), post doc -apurahat, apurahat ulkomaille suuntautuviin tieteellisiin kongressi- ja tutkimusmatkoihin sekä tutkijahuonestipendit Granö-keskukseen Villa Tammekanniin Tarttoon. Lisäksi haettavana on paikat Granö tutkimus- ja verkostoitumistyöpajaan.

Apurahojen elinkaari

Syksy

Hakuaika syyskuussa

Haettavana: apurahat kongressi- ja tutkimusmatkoihin ulkomaille sekä tutkijahuonestipendit Granö-keskukseen Villa Tammekanniin Tarttoon. Lisäksi haettavana on paikat Granö tutkimus- ja verkostoitumistyöpajaan.

Apuraha mahdollisti tieteellisen läpimurron