Kevään 2020 apurahat

Turun Yliopistosäätiön kevään 2020 apurahat (1,1 M€), Granö-tutkijahuonestipendit sekä paikat Granö tutkimus- ja verkostoitumistyöpajaan julistetaan Turun yliopiston opettajien, tutkijoiden, jatko-opiskelijoiden ja tutkimusryhmien haettaviksi 27.2.2020 mennessä.  Haku tapahtuu verkkopalvelun kautta. Yliopistosäätiön hallitus päättää apurahoista 29.4.2020.

Perustutkinto-opiskelijat voivat hakea apurahaa seuraavista nimikkorahastoista: Kevo-rahasto, Timo_Soikkasen_rahasto ja Turun Ekotori -rahasto. Ks. hakukriteerit hakujulistuksen rahastokuvauksista.

Apurahoja myönnetään seuraaviin tarkoituksiin:

Lisäksi haettavissa on

Hakemuksen tulee olla lähetetty viimeistään torstaina 27.2.2020 klo 24. Abstraktin hyväksymisilmoituksen voi toimittaa hakuajan päättymisen jälkeen sähköpostilla apurahasihteerille. Tarkemmat ohjeet löytyvät hakujulistuksesta ja verkkopalvelusta. Hakemuksiin ei pyydetä mukaan suosituksia eikä niiden antamiseen ole erillistä järjestelmää.

Hakuun ja hakuun liittyviin kysymyksiin vastaa apurahasihteeri Marjukka Sillanpää. Järjestelmän käyttöön liittyvissä teknisissä ongelmissa auttaa tekninen tuki sähköpostilla osoitteessa hakemustuki@datalink.fi.

Hakuaikana järjestetään apurahaklinikoita, joissa on mahdollista saada apurahasihteeriltä opastusta hakemusten täyttämiseen.

Apurahojen jako ja julkistaminen tapahtuu toukokuussa Snellmanin päivän juhlassa.