Liedon Vanhalinna hakee toiminnanjohtajaa

Turun Yliopistosäätiön perustama ja hallinnoima Liedon Vanhalinna -säätiö vastaa Aurajokilaakson kansallismaisemassa sijaitsevan Vanhalinnan museo-, kulttuuri-, juhla- ja kokouskeskuksen toiminnasta ja kehittämisestä. Kokonaisuus houkuttelee alueelleen vuosittain tuhansia vierailijoita. Rakennukset ja näyttelytilat toteuttavat Mauno ja Ester Wanhalinnan lahjakirjan henkeä, Turun yliopiston tarkoitusperien edistämistä ja suomalaisen kulttuuriperinnön vaalimista. Vanhalinna harjoittaa liiketoiminnan muodossa mm. tilavuokrausta, tapahtuma- ja museokauppatoimintaa. Vanhalinna on myös erittäin suosittu ulkoilualue.

Liedon Vanhalinna tarvitsee tulosvastuulliseksi vetäjäkseen

TOIMINNANJOHTAJAN

Toiminnanjohtajan tehtävänä on Vanhalinnan kokonaisvaltainen johtaminen sekä sen markkinointi ja kehittäminen. Etsimällämme moniosaajalla on ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys toimialaan ja tehtäviin. Valinnassa painotetaan erityisesti aikaansaavaa, aktiivista ja tuloshakuista otetta.

Tehtävässä onnistumisessa on eduksi:

– johtamis- ja organisointikokemus sekä liiketaloudellinen osaaminen

– näytöt markkinointi- ja verkostoitumisosaamisesta, erityisesti museo-, kulttuuri- ja tapahtuma-alalta

– energisyys, pitkäjänteisyys ja itsenäinen työskentelyote

– vahvat vuorovaikutustaidot sekä viestintäosaaminen

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 27.2.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikael.luukanen@utu.fi.

Mahdolliset puhelinyhteydenotot Turun Yliopistosäätiön toimitusjohtaja Mikael Luukanen puh. 050 410 9204.